Férfi kézi-BL

Erre fogadunk a Szeged fontos BL-meccsén

Amennyiben nyerni tud Zágrábban a Pick, úgy szinte biztos, hogy továbbjut a csoportból, ha kikap, bajba kerülhet...

A kilencedik forduló kerül megrendezésre szerdán és csütörtökön a férfi kézilabdázók Bajnokok Ligája csoportkörében, kirakatcsapataink közül pedig először a Szeged lép pályára. A Tisza-partiakra pedig fontos mérkőzés vár, hiszen Zágrábba látogatnak, ahol ha nyerni tudnak nagy valószínűséggel továbbjutnak, vereség esetén viszont szoros hajrá várhat rájuk. Ennek megfelelően a bukmékerek kemény meccset várnak, s habár a magyar csapat az esélyesebb, átlagosan 1.75-szörös pénzért mérik sikerét az oddsmesterek.

Csapathírek

Összességében, ha az eredményeket nézzük, a szegediek jó formában várják a szerdai napot. A BL-ben ugyanis a Kielce elleni, idegenbeli ikszet (27-27) követően a Zágrábot hazai pályán 27-26-ra lenyomták, majd az Eurofarm Pelistert otthon (34-26), s egy szoros meccsen házon kívül (28-27) is legyőzték, így a hatodik helyen tanyáznak az A jelű nyolcasban, s három ponttal vannak a hetedik horvátok felett, de csak két egységre az első helytől.

Az NB I-ben pedig a Veszprém elleni hazai, 30-25-ös zakót leszámítva jönnek az eredmények, hétvégén a Dabast nyomták le 38-33-ra hazai pályán, igaz, a dabasiak a szünetben vezettek, sőt a második félidő elején három góllal is mentek...

A hétvégi meccsen egyébként Kárpáti Krisztián Bánhidire és Kalarasra sérülés miatt nem számíthatott, míg Imsgard és Dzialakiewicz pihenőt kapott, de a hírek szerint hétfőn délelőtt már a teljes keret edzeni tudott.

A horvátok, attól függetlenül, hogy a kieső, hetedik helyen állnak, összességében nem teljesítenek rosszul a sorozatban, több bravúrpontot is csináltak már. Ilyen volt például a Kolstad kiütéses legyőzése (31-20), az Aalborg (30-30) vagy a Kielce (22-22) elleni döntetlen. Ugyanakkor ezen eredményeket rendre hazai pályán érték el, idegenben még pont nélkül állnak...

A Zagreb legutóbb a Kielce otthonában kapott ki négy góllal, 28-24-re (előtte a lengyelekkel ikszelt hazai környezetében a sorozatban), még múlt csütörtökön, azóta viszont nem lépett pályára, vagyis csak erre a találkozóra készül. Hazája bajnokságának A csoportját makulátlan mérleggel vezeti, 10 meccset követően elmondható róla, hogy átlagosan 10 találattal nyeri meg ütközeteit a sorozatban...

A horvátoknál a legutóbbi BL-meccsen Panjtar, Buvinic, Kraljevic és Walczak nem szerepelt.

Mire érdemes fogadni?

Ahogy fentebb is említettük, óriási téttel bír tehát a találkozó, s mivel láthattuk, hogy a felek Szegeden milyen szoros mérkőzést játszottak egymás ellen, nem volnánk meglepődve, ha ezúttal is valami hasonlót produkálnának.

Avagy azon a véleményen vagyunk, hogy bármi benne van a pakliban, ugyanakkor egy mondhatni lassabb találkozó várható, méghozzá egy olyan, ahol a felek kis túlzással kétszer is meggondolnak majd mindent a pályán a tétnek köszönhetően. Vagyis egy gólszegényebb ütközet van kinézőben, a horvátokra egyébként sem jellemző a gólparádé az idei szezonban, tehát úgy véljük, hogy a felek jó eséllyel maradhatnak ezúttal is 56 gól (ázsiai gólok) alatt.


✅ Tipp #1: 56 gól alatt (ázsiai gólok) @1.73

Fogadási határidő: november 29. 18:45