Forma-1

Ha szerinted is altat a Red Bull, most 1.86-os szorzót foghatsz

Pénteken már a Bahrein Nagydíj időmérő edzését rendezik a Forma-1-ben, ahol akár három csapat is küzdhet a pole-ért.

Csütörtökön két szabadedzéssel immár hivatalosan is elindult a Forma-1 2024-es szezonja, a látottak pedig nem feltétlenül az amire a szakértők előzetesen számítottak. Mindenkiben maradt tartalék, a legnagyobb kérdés a pénteki időmérő előtt az, hogy kiben mennyi.

A téli tesztek alapján a két legerősebb autónak egyértelműen a Red Bull és a Ferrari tűnt, csütörtökön a második, azaz a fontosabb szabadedzés Mercedes 1-2-t hozott, ami egy pozitív meglepetés volt még Lewis Hamiltonnak és George Russellnek is. Az egykörös tempója évek óta a csapat Achilles-sarka, így a W15-ös autóval akár jóval közelebb is kerülhet az élbolyhoz a Mercedes.

Azonban könnyen lehet, hogy a Mercedes jóval erősebb motorüzemmóddal ment, mint a riválisok, így annak ellenére is Max Verstappen az időmérő esélyese, hogy mindössze hatodik helyen zárt a Red Bullal.

A bikások nagyon nem akartak semmit mutatni csütörtökön, azonban mindenki magabiztosan nyilatkozik továbbra is, ez pedig nem sok jót sejtet a riválisoknak...

Versenyszimuláción a leggyorsabbnak bizonyultak, így egy első rajtsor szinte garancia lenne a győzelemre a holland számára.

Mire érdemes fogadni?

Ha valóban altat a Red Bull, a harmadik edzésen még aligha fogja felfedni a káryáit, így opció lehet akár Lewis Hamiltonra is fogadni ötszörös pénzért cserébe a kora délutáni gyakorláson.

Az időmérőn viszont már mindenki megmutatja a valós tudását, így biztosak vagyunk benne, hogy átalakul a jelenlegi sorrend. Verstappen a pole-ért fog menni, márpedig ha tényleg a legtöbb a Red Bullban maradt még tartalék, az élre fog állni. 


✅ Tipp #1: Harmadik szabadedzés: Hamilton nyer @5.00   

Tipp #2: Időmérő edzés: Max Verstappen nyer @1.86

Fogadási határidő: március 1. 13:30 / 17:00