Logibet

Hangolj egy ingyenes tippel az idei F1-szezonra

  • Logibet

Csütörtökön elindul a Formula 1 2024-es szezonja, a tavalyi idény után pedig újra nagyot menne a Logibet tippmestere.

A múlt heti teszt után most már élesben is felbőgnek a motorok, a Bahrein Nagydíjjal hivatalosan is elstartol a Formula-1 2024-es idénye. Kissé szokatlan lebonyolítás okán már csütörtökön indul a hétvége, szombat délután pedig a futamra kerül sor a rekordhosszúságú idényben.

A 24 futamos szezon pedig nem csak a versenyzőknek ad esélyt a pódiumok vagy a győzelmek vadászásában, hanem a tippmestereknek is. David667, a Logibet Formula-1 szakértője is ebben bízik alighanem.

A 2023 májusban csatlakozott a Logibethez Dávid, a szezon hátralévő részében pedig 123 Forma-1-es tippet adott fel a Logibeten, ezalatt pedig 167 egység profitot és 33%-os ROI-t csinált.

Az elképesztő számokat pedig nem csak a külföldi bukmékereknél tudta, hanem a hazai irodáknál is, ami szintén mutatja, hogy képes alkalmazkodni az új piacokhoz is.

Ingyenes tipp david667-től

A szezonra az első tippjei már befutottak a Logibeten, egyelőre négy tippel várja a követőit. Ebből egy ingyenes is, így ezt bejelentkezés után ide kattintva meg is nézheted. Regisztrálni vagy bejelentkezni a Logibetre itt tudsz.

 

Megnézem david667 ingyenes tippjét!

 

Mit kell tudni david667-ről?

- Elsősorban Forma-1-re, magyar focira és szögletre specializálódott tippmester.

- Nagyobb szorzókat játszik általában, főleg Forma-1-ben, ahol a 10-es feletti átlagodds is elképzelhető.

- A Logibet oldala mellett a Discord csatornán is aktív, ahol élő tippeket küld a követőknek.

- A prémium tippmester tippjeit egyéni csomaggal lehet megkapni. 

 

Érdekelnek a nyerő tippek, előfizetek!