Logibet

Nézd meg a legjobb tippeket az Olimpiakosz-FTC meccsre

  • Logibet

Kőkemény görög túra vár a magyar bajnokra, a Logibet tippmestereit is megihlette ez a találkozó.

Csütörtökön a Konferencia Ligában is elkezdődik az egyenes kieséses szakasz, a Ferencvárosra pedig egy igazán pikáns 90 perc vár. A találkozó pedig a Logibet tippmesterek érdeklődését is felkeltette, rengeteg tipp elérhető már most a görögországi találkozóra.

8/10-es tipp is elérhető a Logibeten az Olimpiakosz - Fradira

Minden tippmesternek egyedi tétezési szokása van, így elég erős tippnek ígérkezik Griezmann 8-as erősségű tippje, hiszen a tippmester körülbelül minden huszadik tippje éri el ezt a tipperősséget. 

Kár tagadni, nincs jó formában Griezmann, azonban biztosak vagyunk benne, hogy a pechszériája hamarosan véget ér és újra komoly profittal fogja megörvendeztetni a követőket.

Rajta kívül pedig krecsak1 is hozott tippet, valamint KD két tippet is játékba küld a zöld-fehérek görögországi fellépésére. Mind a négy tippet a Logibet NORMÁL csomagjával megtekintheted és megjátszhatod.

A legnagyobb szorzót azonban a pireuszi 90 percre david667 hozza. A tippmester ismételten magas szorzót próbál levadászni. Ha Dávid tippjét szeretnéd megszerezni, iratkozz fel a tippmester egyéni csomagjára, amivel az élő tippjeit is megkaphatod a tippmesternek. 

Zajlik az élet a Logibeten

Természetesen nem csak a magyar bajnok meccsére jönnek a tippek a tippmesterektől, hanem az Európa Liga és Konferencia Liga teljes játéknapjára is. Emellett zajlik még a vízilabda világbajnokság, a kosárlabda idény, valamint hétvégén pedig újfent a labdarúgó tippeké lehet a főszerep, hiszen a magyar bajnokság is javában zakatol. Ne maradj le a legjobb tippekről, csatlakozz most a Logibetre és szerezd meg a legjobb tippeket.