Konferencia Liga

Ezt várjuk mi - tippek a Fradi-Olimpiakosz meccsre

Egygólos hátrányból próbálja a Fradi kiharcolni a továbbjutást a görögök ellen.

 

Tomihmv

A Fradi hátrányban van, avagy kezdeményezőbben kell fellépnie a csütörtök esti visszavágón, vagyis lényegében támadnia kell. Így pedig összességében benne van a pakliban, hogy a zöld-fehérek beleszaladnak a késbe, de az is, hogy végül a maguk javára tudják fordítani a párharcot.

Alapvetően nem fogadnék gólokra ezen a találkozón, de az előbbiek miatt, valamint, hogy visszavágóról beszélünk, ahol az egyik fél hátrányban van, szerintem benne vannak a pakliban a találatok. Így a 2,5-es határon megkockáztatom az overt, mert kinéz nálam egy 2-1-es, de egy olyan 0-3-as eredmény is, mint amilyet a IX. kerületiek a Klaksvík ellen értek el júliusban, hazai pályán...

Tipp: Gólok száma 2,5 felett @1.90

Cipolla

Nagyon halvány mérkőzést hozott a pireuszi odavágó, a Fradi a lesgólján kívül gyakorlatilag semmit sem tudott támadásban felmutatni, de az Olimpiakosz is csak az utolsó 15 percben volt képes több helyzetet is kidolgozni. 

A visszavágón annyiban változhat a kép, hogy a magyar bajnokot a hazai közönség hajthatja, míg a görögök újdonsült vezetőedzőjének, Mendilibarnak azóta újabb tétmeccse volt a klub élén, ami ráadásul 4-1-es győzelmet hozott a PAOK elleni rangadón.

Nem hiszem, hogy a Fradi képes lesz a csodára, de alighanem tisztes küzdelemre fogja tudni késztetni a vendégeket. A bukmékereknél favorit a Fradi, így az Olimpiakosz +0.5-ös támogatását tartom a leglogikusabbnak, ugyanis nagyon nehéz lesz irányítani és valódi helyzeteket kidolgozni a zöld-fehéreknek, az idő pedig a görögöknek dolgozik.

Tipp: Olimpiakosz +0.5 @1.69

varin 

Az első mérkőzés tanulsága számomra az volt, hogy mennyire durván elfogyott a Fradi az utolsó 25-30 percre. Pedig ez abszolút nem volt egy olyan találkozó, ahol végig védekeznie kellett a magyar bajnoknak, sőt akadtak momentumok, amikor rendesen beszorította az Olimpiakoszt. Papírforma szerint Budapesten majd kezdeményezőbben kell fellépnie Varga Barnabáséknak, de ha erőnlétileg nem javul fel a gárda, nem lesz sok esélye. Én a görögök továbbjutását várom, a fordulás után pedig már egy bátrabb, kitámadóbb Fradit, amely ellen Joveticsék bevihetik a kegyelemdöfést.

Tipp: Olimpiakosz 2. félidő 0.5 gól felett @1.81

gb1

Nem a legrózsásabb a helyzete a Ferencvárosnak, ráadásul az Újpest elleni derbi is közelít, amely a hétvégén lesz esedékes. Ugyanakkor van már annyi nemzetközi tapasztalata a zöld-fehérek, hogy megoldják ezt a feladatot, főleg megtámogatva a telt házas Groupama Arena fanatikus közönségével. Az odavágós teljesítménynél persze mindenképp több kell, de mindent figyelembe véve a Fradi továbbjutásában inkább lehet érték, így én bízok abban, hogy itt még nem ér véget a kupatavasz a Sztankovics-legénységnek.

Tipp: Fradi jut tovább @2.70

mr.blonde

Nem volt egy szép meccs az odavágó, a Fradi pedig nagyon keveset mutatott, úgyhogy komoly változás kéne a magyar bajnoktól, hogy ezt a párharcot meg tudja fordítani. A hangulatra Pesten sem lesz panasz, így valami hasonlóan küzdős meccset várok, mint egy hete. 

A végeredményre nem is nagyon tennék tippeket, mert ez teljesen háromesélyesnek tűnik a számomra, viszont a tét nagysága valamint az első meccsen látottak alapján a lapok terén lehet keresnivalónk. Én megkockáztatom, hogy a Fradi szerez legalább 3 büntetőkártyát hazai pályán. Az indokaim között a magas elvárások, a hazai közönség hajtása, taktikai faultok szükségessége illetve egy esetleges csalódást keltő eredmény is szerepel. 

Tipp: Ferencváros büntetőlapok 2.5 felett@1.71

[4384283] 2024-02-15 18:45:00 Olympiacos - Ferencvárosx;