Sportfogadás

Rizikós fogadásnak tűnik a szerdai Oddsrakéta

Olyan oddsrakátét kínál a Tippmixpro, ami 12 lehetőségből csupán kétszer jött be.

Szerda este az olasz Brescia vendége lesz a Ferencváros férfi póló csapata, a szorzók alapján pedig a magyar alakulat toronymagas esélyese a mérkőzésnek. A Fradi sikerét 1.18-ért kínálja a Tippmixpro, ami azt jelenti, hogy óriási meglepetésnek kéne történnie ahhoz, hogy ne a zöld-fehérek örüljenek a lefújást követően. 

 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

A Fradi és a Brescia a tavalyi évad 5-8. helyért vívott fázisában találkozott utoljára egymással, akkor a zöldek kettős győzelemmel lépték le a szebb napokat látott olasz csapatot. Ezúttal a csoportkörben járunk, a Fradi pedig győztes meccsel nyitott az Olimpiakosz ellen, míg a Brescia sima vereséget szenvedett a Barcelonától. 

 

A szerdai oddsrakétában arra fogadhatunk, hogy a Fradi megnyeri a Brescia elleni találkozót, méghozzá úgy, hogy látunk legalább 21 találatot. 

 

Erre a kimenetelre egyébként az átlagszorzók 2.00 körül mozognak, így a Tippmixpro által kínált 2.40-es odds valóban értékesnek tűnik. 

Ugyanakkor nem árt megjegyezni, hogy a sok gólt hozó Fradi győzelem nem túl gyakori kimenetel a két együttes randevúján. Az utolsó 12 egymás elleni meccsükből csak kétszer valósult meg ez a szcenárió.

{"headTitle":"Brescia - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-20 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros nyer + 20.5 felett ","odds":"2.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}