Sportfogadás

Protipp? Nekünk 2000!

  • hatharom.com

A cím ne tévesszen meg senkit, nem Horst Fusch és a TeleShop legújabb porszívómárkájáról lesz szó, hanem arról, hogy mérföldkőhöz érkezett a hatharom.com, hiszen a saját fejlesztésű Protipp-rendszer túllépte a 2000-es tippszámot. Úgy gondoljuk, ez már egy igen tisztességes minta, az eredmények pedig biztatóak.

A PROTIPP-rendszerünk lassan egy éve működik, és az eddigi tapasztalatok és az eredmények igen biztatóak. Sokan kipróbáltátok, visszajeleztetek a működési hiányosságokkal vagy az esetleges hibákkal kapcsolatban, ami nagyban hozzájárult a rendszer optimális működésének kialakításához.

2000 tipnél jár a Protipp-rendszer!

A tippvásárlásnak hazánkban egyelőre nincs komoly hagyománya, ezt szeretnénk megteremteni a protipp minél szélesebb körben való elterjesztésével. Elsőre sokan esetleg idegenkednek ilyen típusú szolgáltatás igénybevételétől, de hisszük, hogy ha valaki kipróbálja, rájön, a sportfogadásban új szemléletet tudunk mutatni. Ez pedig a profitorientáltság mindenek felett. Nincsenek érzelmi alapú döntések, klubszimpátia, esetleg hazafias érzelmű tippek, csak egy cél lebeg a tippmestereink szeme előtt: a minél magasabb profit elérése. Tippjeinket a legaprólékosabb módon körüljárva, megfelelően szelektálva és megindokolva kínáljuk a fogadóknak, akik számára segítséget nyújtunk abban is, mely irodában érdemes megkötni az adott fogadást.

Miért válaszd a hatharom.com-ot és a Protipp-rendszert?
- Itt kerülnek ki a legkorábban a legjobb tippek!
- A legmagasabb átlagoddson dolgozunk!
- Egy meccsre egy konkrét tippet adunk!
- Nem csak focira fogadunk!
- Az eredményeink visszakövethetőek!
- Itt nyerhetsz ingyen pénzt is a fogadásaidhoz!
  • Mi történt idáig?

A hatharom.com-on 21 hónapja kerülnek ki profi sportfogadás-tippek, ez idő alatt értük el a 2000-es tippszámot. Büszkén áruljuk el Nektek, hogy a közel két év alatt egyetlen egyszer sem kerültünk mínuszba, vagyis együttes erővel a tippmesterek folyamatosan képesek voltak profitábilisan dolgozni! A lenti grafikonon is látható, hogy a profit gyakorlatilag folyamatosan növekedett! Természetesen nem árulunk zsákbamacskát, a sportfogadásban igenis vannak hullámvölgyek és így vesztes időszakok, de látható, hogy hosszútávon megéri velünk tartani.

2000 tipp után több, mint +5%-os ROI igen stabil és megbízható eredménynek számít, az 522 egység profit szintén figyelemre méltó teljesítmény, hiszen a tippmesterek átlagos tétje nagyjából 5 egységre rúg.

A grafikonon látható, hogy a tippmesterek eredményei folyamatosan javulnak

  • Mi az a ROI?

Tapasztaltaink szerint egyre többen mutatnak érdeklődést az online sportfogadás iránt, hozzánk is egyre több visszajelzés érkezik. A sportfogadók egy bizonyos részének azonban továbbra sem teljesen érthető, hogy pontosan mit is jelent a ROI, amire oly' sokszor hivatkozunk.

Nos, semmi ördögtől való dologra nem kell gondolni, ez a mozaikszó mindössze azt a célt szolgálja, hogy megmutassa az eredményességünket. A ROI - angolul Return on Investment - nem más, mint a befektetés százalékos megtérülése, ami azt mutatja meg, hogy a profit a feltett tétnek mekkora százaléka. A ROI-t úgy lehet kiszámolni, hogy a profitot elosztjuk az összes feltett téttel, majd megszorozzuk 100-al.

* Példa: Az egyszerűség kedvéért vegyünk egy keddi napot, amikor úgy döntesz, hogy az esti BL-meccsekre elhelyezel három különböző fogadást. Szintén az egyszerűség kedvéért, a meccsek szorzója legyen 1.80, és tegyük fel, hogy mind a három általad kiválasztott meccsre 10-10 ezer forintot pakolsz fel. A lefújás után kiderül, hogy a három tippedből kettő nyert, egy pedig veszített, azaz a napi profitod 6.000 forint lett. Mivel összesen 30 ezer forintot tettél kockára, ez az összeg azt jelenti, hogy aznap 20%-os ROI-val zártál. (6000 osztva 30.000-el az 0.2, ha ezt beszorozzuk 100-al, megkapjuk a 20 százalékos ROI-t.)

A ROI számítási módja
Odds Feltett tét +/- Profit
1.80 10.000 HUF Nyertes +8.000
1.80 10.000 HUF Vesztes -10.000
1.80 10.000 HUF Nyertes +8.000
  30.000HUF   + 6.000
ROI = Profit (6000HUF) / összes feltett tét (30.000HUF) * 100 = +20%

 

  • Hogyan tudok tippeket venni!?

Legelőször is regisztrálj a honlapunkra! A PROTIPP-rendszerben kiválasztott kreditcsomagot bankkártyával is meg lehet vásárolni, vagyis nem igényel nagyobb műveletet, mint egy teljesen hétköznapi online vásárlás. A bankkártyán kívül Skrilles átutalással lehet vásárolni (fizetési részletek itt), amint a tranzakció megtörtént, máris jóváírásra kerülnek a kreditet és hozzá is férhetsz a tippekhez!

Kreditcsomagok*
Csomag Bónusz Összkredit Ár
Kezdő 0 200 20 EUR
Alap 6% 530 50 EUR
Optimum 10% 1100 100 EUR
Prémium 25% 2500 200 EUR
Prémium Plusz 40% 7000 500 EUR
* Egy junior tipp 10 kredit ellenében vásárolható meg

 

  • Hogyan működik a rendszer?

A PROTIPP-rendszerben egy junior tipp általában 10 kredit ellenében vásárolható meg. A fenti táblázatból is látható, hogy a különböző csomagokhoz különböző mértékű bónuszok is járnak, így magasabb kategóriájú csomagok vásárlásakor a tippek egységenkénti ára tovább csökkenthető.

A Protipp rendszerében feliratkozhatsz a junior (illetve később majd a senior) tippmesterek tippjeire is, ebben az esetben a junior tippek automatikusan megvásárlásra kerülnek a kreditegyenlegedből. Feliratkozás után minden egyes megvásárolt tippről automatikus értesítést kapsz emailen keresztül: egyet a megvételkor, egyet pedig a tipp kiértékelésekor. A junior tippmesterek tippjeit egyesével is megvásárolhatod.

Az alábbi videón minden részletre kiterjedően informálódhatsz a PROTIPP rendszerrel
kapcsolatban!

  • Miért éri ez meg nekem?

A profitábilis sportfogadás nem könnyű tevékenység, ezért érdemes megfontolni, hogy hozzáértő szakértők tudását is segítségül hívjuk. Első hallásra sokan óvakodnak attól, hogy fizessenek a tippekért, ám nem mindegy, hogy hol és mennyiért juthatunk hozzá a fogadásokhoz.

Ne feledjétek, a hatharom.com Magyarország egyetlen hitelesített tippszolgáltatását nyújtja! Hogy ez mit jelent? Azt, hogy nálunk nem manipuláltak az eredmények, a publikálásra kerülő tippek utólag is visszanézhetőek, Protipp-aloldalunkon bárki szemügyre veheti a tippmesterek munkáját, megtekintheti a tipp indoklását és a feladás pontos dátumát is! Ilyen precíz visszatekintőt sehol máshol nem találsz, csak a nálunk!

Ha képes vagy hosszú távon gondolkozni és szeretnél plusz bevételhez jutni a sportfogadásból, akkor biztosíthatunk, hogy nem fogsz csalódni a Protipp-rendszerben! Ne húzd az időt, próbáld ki Te is!

  • Pro
    steve94
    2014. szeptember 30., Kedd 15:27

    Bajnokok Ligája | Manchester City-Roma

    2014. szeptember 30., Kedd 20:45
    • Ország:Nemzetközi
    • Fogadás típusa:3Way
    • Tipp:Manchester City wins
    • Időszak:Teljes játékidős fogadás
    • Odds:1.61
    • Eddig éri meg:1.55
    • Tét:6
    • INDOKLÁS:

      A Roma bár nagyon jól kezdte a szezont és a BL csoportkör első fordulójában is nyerni tudott, nincs egy súlycsoportban ellenfelével a hazai pályán játszó angol bajnok Manchester Cityvel. A Roma eddig idén mind a 6 tétmeccsét megnyerte, alighanem a nagyon kedvező sorsolásának is köszönhetően, ha a City eredményeire nézünk az nem olyan meggyőző, de már 4 komoly ellenféllel is találkoztak, 3-al ráadásul 8 nap leforgása alatt, sorban Arsenal, Bayern, Chelsea ellen. A két angol csapat ellen döntetlent értek el, míg a Bayern ellen az utolsó pillanatokban kaptak ki, így ma a 3 pont megszerzése különösen fontos, hogy ne hozzák magukat nehéz helyzetbe. A Citynél csak Nasri sérült, a bőkeretből pótolni tudják, míg a Románál jóval hosszabb és igen fontos játékosok szerepelnek ezen a listán hiszen Strootman, De Rossi, Balzaretti és Astori is sérült. Ezeket figyelembe véve úgy gondolom a City otthon tartja ma a 3 pontot.

    • Eredmény:

      1 - 1( 1 - 1)