Érdekesség

Ennél pofátlanabb bundázást még nem láttál - videó

Sok mindent láttunk a világ futballpályáin, de ami a hétvégén Kolumbiában történt, arra nehéz szavakat találni.

Magyar idő szerint szombat este rendezték a kolumbiai másodosztály, a Primera B rájátszásának utolsó fordulóját, ahol a Fortaleza és az Union Magdanela csapatának volt reális esélye a feljutás kiharcolására, ám ehhez mind a két csapatnak hoznia kellett volna a maga mérkőzését. 

Kattints és tippelj a Jackpotért!

Papíron a könnyebb dolga a Fortalezának volt, hiszen 2 pont fórja volt a forduló előtt az Unionnal szemben, szombaton pedig hazai pályán játszhatott a már tét nélkül pályára lépő Bogota együttesével, a hazai szorzó 1.45-ön állt meg a kezdésre. Nagy meglepetésre azonban a Bogota 2-1-re nyerni tudott, kikaparta ezzel a gesztenyét az Union Magdalenának. 

Valószínűleg "kontaktban" volt a két helyszín - a meccseket egy időben rendezték - , így az Union bízhatott abban, hogy egy győzelemmel meglehet a feljutás, csakhogy sehogy nem akart megszületni a vezető gól, majd a 81. percben jött a hideghuhany, hiszen a Llaneros megszerezte a vezetést. 

Azonban innentől kezdve egészen szürreális jelenetek zajlódtak le a pályán és végül az ötperces hosszabbítást letelte után a Magdalena megfordította a meccset és ezzel kiharcolta az élvonalbeli feljutást. 

Igen ám, csakhogy a mérkőzést a televízió is közvetítette, így gyakorlatilag az egész sportvilág megdöbbenve figyelhette, hogy mi is történik a pályán. Sok mindent láttunk már a futballpályákon, azonban ami ezen a meccsen történt, az több, mint sokkoló volt. 

Ennél egyértelműbb bundát ugyanis ritkán látni, a hazai védők tétlenkedése és szembetűnő nemakarása teljesen egyértelművé tette a helyzetet. Íme a bizonyítékul szolgáló képsorok: 

 

 

A kapus mintha nem lett volna beavatva, ellenben a belső védők biztosan, hiszen kínosan ügyeltek rá, hogy a fehérmezesek meg tudják lőni azt az oly' fontos találatot. 

A mérkőzés után természetesen a hazai szurkolók megtalálták a játékosokat, és a hírek szerint a kolumbiai szövetség a profi játékosokat tömörítő szakszervezet kérésére vizsgálatot indított. A Llaneros is közölte, hogy belső vizsgálatot indít a mérkőzés miatt, így egyelőre nem biztos, hogy az Union Magdalena jövőre az élvonalban szerepel. 

A Juventusban játszó kolumbiai Cuadrado Twitter-oldalán a tisztelet hiányáról beszélt, a Portóban léigóskodó Uribe szerint viszont ez a kolumbiai foci szégyene volt. 

[3762075] 2021-12-04 21:00:00 Llaneros FC - Union Magdalenax;