Szerencsejáték-ipar

A fogadók többségét hidegen hagyják a bónuszok

  • varin

Noha a fogadókat rendszeresen bombázzák ilyen ajánlatokkal a bukmékerek, azok kevésbé érzékenyek a promóciókra.

A brit Szerencsejáték Bizottság egy érdekes témában végzett nemrég kutatást, amely a felhasználók bónuszokhoz fűződő kapcsolatára irányult. Mint arról a Gambling Insider szakportál beszámol, a kutatás eredményeként arra lehet következtetni, hogy az ingyenes fogadási ajánlatok és bónuszok elvileg nem befolyásolják a fogadók többségének viselkedését.

A felmérés szerint a válaszadók 65%-a úgy nyilatkozott, kapott valamilyen szerencsejátékra ösztönző ajánlatot, legyen az akár ingyenes fogadás vagy pörgetés egy kaszinójátékon.


Miért fogadj a Hathárom által ajánlott fogadóirodáknál?

 

  • A Hathármon kizárólag olyan bukmékereket ajánlunk, amelyekre magyar játékosok regisztrálhatnak és szinte kivétel nélkül elérhetőek magyar nyelven.
     
  • Az általunk ajánlott termekben általában kimagaslóan jó bónuszokkal kezdhetik meg a játékosok a fogadást.
     
  • Minden fogadóirodát alaposan tesztelünk, mielőtt bárkinek is kiajánljuk, ezzel biztosítva, hogy kizárólag megbízható, hiteles és magas reputációval rendelkező irodák jussanak el olvasóinkhoz.
     
  • Kiemelkedően fontosnak tartjuk minden irodának bemutatni az előnyeit és hátrányait, hogy mindenki képet kaphasson arról, hova miért éri meg befizetni.

 

Nézd végig te is a Hathárom partnerirodáit és fogadj a legjobb helyeken!


Továbbra is az e-mailes kommunikáció jelenti a legjobb csatornát az ügyfelek felé, hiszen 47% ilyen módon kapott ajánlatot, míg 21% valamelyik közösségi platformon találkozott bónusszal, 17% alkalmazáson keresztül, míg elenyésző része keresőmotorokon keresztül és nem szerencsejátékkal kapcsolatos alkalmazások által.

Ami a játékra való ösztönzést illeti, a válaszadók 73%-a szerint leggyakrabban online fogadásra csábították őket, ezt követik az online nyerőgépek, a kaszinó és a bingó.

A megkérdezettek közül egyébként nagyon sokan mondták, hogy nincs kifogásuk az ilyen ajánlatokkal szemben, mindazonáltal az egész felmérés legérdekesebb következtetése az, hogy

a fogadók többsége (61%) úgy vélekedett, az ingyenes fogadások/bónuszok nincsenek hatással a fogadói viselkedésre, ez nem változtatta meg az átlagosan megjátszott összegek nagyságát.

A különböző bónuszokról egyébként már mi is többször írtunk, a Hathárom által ajánlott fogadóirodáknál jellemzően magasabb összegű és kedvező feltételű ajánlatok elérhetőek, amelyeket ajánljuk játékosainknak. Hogy hogyan is érdemes a bónuszokat igényelni és kihasználni, arról az alábbi cikkben írtunk bővebben.