Szerencsejáték-ipar

A mesterséges intelligencia megszüntetheti a bundákat?

  • varin

Legalábbis akad egy olyan sportág, ahol segíthet, ugyanakkor hosszútávon ez nem biztos, hogy a fogadók hasznára lesz.

Szinte egyértelműnek tűnik, hogy a COVID-időszak egyik nagy nyertese maga az e-sport iparág volt. A hagyományos sportok háttérbe szorulása okán ez a valóban 21. századi sport népszerűsége kilőtt a fiatalok és ezzel együtt a sportfogadók körében is. Ahogy viszont nő valaminek a népszerűsége, ezzel együtt pedig a fogadási hajlandóság, előszeretettel jelennek meg a csalók és a megbundázott események. Ezen segíthet az esport1.hu cikke alapján a mesterséges intelligencia.

Kaszálj a legjobb tenisztippekkel július végéig egyedülállóan alacsony áron!

Mint arról a szakportál beszámol, mivel az eseményeket online bonyolítják, hihetetlen mennyiségű adat áll rendelkezésre egy esemény kapcsán, hiszen monitorozni lehet gyakorlatilag minden egyes kattintást, cselekedetet. Ez sokkal nagyobb forrást biztosíthat a fogadóirodáknak és az elemzőknek, mint egy hagyományos sportág esetében.

Az ilyen jellegű elemzések már most is előfordulnak, az IBM Watson nevű MI-je az Overwatch League játékosait monitorozza, elemezve döntéseiket, formájukat és minden egyebet.

A mesterséges intelligencia integrálásával az e-sportok világa tisztább és átláthatóbb lesz - említi az írás. A különböző csalások, érthetetlen döntések és váratlan formahanyatlások nem maradnának következmények nélkül, ami a csalások és a bundák visszaszorulásával járhat.

Ugyanakkor nem árt megemlíteni, hogy az egész MI integrálása, valamint az, hogy sokkal komplexebb és részletesebb analitikai rendszerrel dolgozhatnak a fogadóirodák, akár azt is jelentheti, hogy a fogadók még nagyobb hátrányba kerülhetnek a bukmékerekkel szemben.


Ha pedig jó e-sport tippmestert szeretnél, kövesd a Logibeten bdosint. A senior tippmester kimagasló eredményekkel rendelkezik Overwatchból, így mindenképpen megéri egy profira bízni az ilyen jellegű tippeket.

bdosin statisztikái e-sportból
Tipp Profit ROI
408 +386.97 14.23%

 

Érdekelnek a profi e-sport tippek! 

esport1.hu