Sportműsor

Rangadó a Premier League-ben és a La Ligában - ezekre figyelj a hétvégén

Visszatér a topfoci és az NB I, de lesz kézilabda, NFL és F1 is, szóval eseményekben gazdag hétvége elé nézünk.

Tottenham-Chelsea rangadó Angliában. - Fotó: Twitter

Foci

A klubfutball szerelmesei a kényszerpihenőt követően elégedetten dőlhetnek hátra karosszékükben, hiszen a topbajnokságok egytől-egyig folytatódnak, ráadásul nem is akármilyen párharcokkal. 

Szombaton kora este a Premier League-ben a harmadik helyezett - egyelőre veretlen - Chelsea a negyedik Tottenhamnél vendégeskedik, és aki hisz abban, hogy Sarri csapatának szériája folytatódik, az az X2-vel (1.44) is szép summát vághat zsebre. Remekül időzítve a meccs lefújása után nem sokkal Spanyolországban is hatalmas összecsapás várható, ahol a 13. fordulóban az Atlético Madrid és a Barcelona feszül egymásnak. A meccs beharangozóját holnap olvashatjátok, addig pedig játsszatok legújabb játékunkon.

20181123083824

Vasárnapra is marad meccs bőven, kiemelendő ezek közül a Serie A negyedik és ötödik helyezettjének párharca, a Lazio-Milan, a La Liga két meglepően jól futó csapatának összecsapása, a Sevilla-Valladolid, de a Loki-Vidi is remek izgalmakat ígér.

  • Tottenham-Chelsea  - Spíler TV, szombat 18:30
  • Atlético Madrid-Barcelona - Spíler TV 2, szombat 20:45
  • Lazio-Milan - DigiSport 1, vasárnap 18:00
  • Sevilla-Valladolid - Spíler TV 2, vasárnap 16:15
  • Loki-Vidi - M4 Sport, vasárnap 17:00

 

Kézilabda

A kézilabda szerelmesei sem maradnak izgalmak nélkül ezen a hétvégén. Az Európa-bajnokságra készülő női válogatottunk Norvégiában szerepel a Möbelringen Kupán, a házigazda Eb-címvédő után szombaton a vb-első Franciaország lesz az ellenfél. Kim Rasmussen lányai vasárnap a dánok ellen zárják a tornát, mi pedig a terveink szerint mind a két mérkőzésre külön előzetessel és tippekkel jelentkezünk.

A férfi BL-ben is folytatódnak a küzdelmek, szombaton a MOL-Pick Szeged az év meccsére készül a PSG ellen. A párizsi odavágón a Tisza-partiak szoros meccsen ugyan, de térdre kényszerültek, így Bánhidi Bencéék most fogadkoznak, megpróbálnak revansot venni. A meccsel természetesen részletesebben is foglalkozunk majd, érdemes lesz tehát szombaton felnézni az oldalra.

  • Pick-Szeged - PSG - Sport1, szombat 17:30
  • Magyarország - Franciaország, Duna World,  szombat 17:00
  • Magyarország - Dánia - Duna World, vasárnap 16:00
  • Balatonfüred - Karvina - Sport1, vasárnap 16:00

 

Forma-1 - Abu Dhabi Nagydíj

A hétvégén a sivatagi pompában idén utolsó alkalommal bőgnek fel a motorok, avagy jön a Forma-1-es világbajnokság szezonzáró futama. Jubileumi 10. alkalommal kerül megrendezésre az Abu Dhabi Nagydíj, amelynek ezúttal úgy vág neki a száguldó cirkusz, hogy a lényegi kérdések már eldőltek. Ettől függetlenül természetesen minden csapat szeretné eredményesen zárni az évet. Előzetesen a favoritnak Sebastian Vettelt tartják a fogadóirodák, annak ellenére, hogy a Ferrari még soha nem tudott nyerni ezen a pályán. A Mercedes viszont az elmúlt négy évben mindig behúzta a győzelmet, annak ellenére, hogy sok a lassú és közepes tempójú kanyar. Érdekes szezonzáró elé nézünk tehát, és hogy még izgalmasabb legyen, egy tippjátékra invitálunk benneteket

  • Abu Dhabi Nagydíj, futam - M4 Sport, vasárnap 14:10

NFL - 12. játékhét

Csütörtökön a hálaadásnapi menü keretén belül három mérkőzést is elfogyaszthattunk, de természetesen a forduló java csak vasárnap következik. A Sport TV három meccset is képernyőre tűz, melyek közül vitán felül a hétfő hajnali Minnesota-Green Bay bír a legnagyobb téttel, hiszen egyrészről csoportrangadó, másrészről a rájátszás szempontjából kulcsfontosságú mindkét fél számára. Ami a sportfogadás részét illeti, szokás szerint jövünk egy kombival, míg LuckyLuck a naplójában posztolja a játékos speciális tippjeit. 

  • New York Jets-New England Patriots - Sport 2, vasárnap 19:00
  • Denver Broncos-Pittsburgh Steelers - Sport 2, vasárnap 22:30
  • Minnesota Vikings-Green Bay Packer - Sport 2, hétfő 2:15

 

Ti melyik meccset vagy eseményt várjátok a legjobban és mire terveztek fogadni?