Férfi kézi Eb

Ez a megaszorzós kombi kéne a magyarok Eb-továbbjutásához

Három meccsen múlik, hogy Chema Rodríguezék kiharcolják-e az elődöntőt Németországban.

A magyar férfi kézilabda-válogatott hétfőn sajnos csak az első félidőben tudta tartani a lépést a házigazda német együttessel, amelytől végül súlyos vereséget szenvedett (35-28) Kölnben. Bár az első játékrészben szinte végig vezetettek Lékaiék, a szünetre már a németek mentek előnnyel, majd a második félidőben sokkal energikusabb támadójátékkal és kiváló védekezéssel sima győzelmet arattak vendéglátóink az Európa-bajnokság középdöntőjében.

Fotó: MTI

A magyar vereséggel az biztossá vált, hogy az olimpiai címvédő Franciaország megnyerte a csoportot, és a pénteki elődöntőben a legutóbbi Eb-t megnyerő Svédországgal találkozik. Chema Rodríguez csapatának tehát a fix továbbjutó franciákat kell verni csütörtökön, de még ez is kevés lehet az elődöntős hely kiharcolásához. Ehhez a jelenleg második helyen álló, minket csúnyán helyben hagyó ötpontos német csapatot kéne beelőzni -

a továbbjutáshoz viszont nem elég legyőzni a háromszoros Eb- és olimpiai bajnok, valamint hatszoros világbajnok franciákat, az is kell, hogy a németek kikapjanak a csoport utolsó helyén álló Horvátországtól, Ausztria pedig ne nyerjen Izland ellen.

A képlet tehát közel sem egyszerű, ezt pedig az oddsok is alátámasztják, mi azért összedobtunk egy kombit a továbblépéshez szükséges fogadásokból. Ezzel, amint alább is láthatjátok, 31.35-szörös pénzt nyerhetünk, ami kecsegtető, de valljuk be, túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen.


✅ Ez a kombi kell Magyarország továbbjutásához:
 

Franciaország-Magyarország - Magyarország @3.75

Németország-Horvátország - Horvátország @5.50

Ausztria-Izland - Izland - Izland (+1) @1.52
 

Eredő odds: 31,35
 

Fogadási határidő: január 24. 15:30