Felkészülés

Ezt várjuk mi - tippek a Magyarország-Koszovó főpróbára

Kedden az Európa-bajnokság előtti utolsó meccsünkre kerül sor, lássuk, szerkesztőink mit várnak ettől a 90 perctől.

Cipolla

Tovább tart a magyar válogatott veretlenségi sorozata, a sikerek pedig akkor is jönnek, amikor nem játszik jobban a riválisánál a csapat. A törökök ellen egy tizenegyes jött a segítségünkre, de a törökök a játék képe alapján az ikszre rászolgáltak volna. 

Ennyit jelent viszont, ha egy csapatnak az egekben az önbizalma és a győztes mentalitás átragad minden játékosokra. A koszovóiak ellen alighanem 3-4 helyen változtathat a kezdőn Rossi, de vélhetően csak azokon a posztokon, ahol komoly a versenyhelyzet a kezdőért.

Koszovó a védekezésre teheti a hangsúlyt ezen a találkozón, nekünk pedig meggyűlhet a bajunk a felállt védelemmel szemben ismét. Az első félidő gólszámát így az ázsiai piacon egy gól alá várom, tehát a tipp 0-0 esetén lenne nyertes, de csak 2 vagy több gól esetén vesztes. 

 

Tipp: Első félidő 1.0 gól alatt (ázsiai) @1.77    


varin

Győzelem ide vagy oda, kijózanítóan gyenge volt a magyar válogatott Törökország ellen, megkockáztatom, hogy ez még Koszovó ellen sem lesz elég. Ráadásul Rossi mester rotálni tervez, amely azt jelenti, többen is játéklehetőséget kapnak a cserék közül, így azért némileg felforgatott lehet a kezdő.

Koszovó egy középszerű, de nagyon masszív társaság, amelyet nehéz igazán kiütni. Kettőnél több gólt 3,5 éve nem kaptak, pedig Svájccal például háromszor is játszottak.

Kevés gólt sejtek, ahogyan a bukik 2.25-ös egál line-ja is jól mutatja, mi várható a Puskás Arénában. Az under helyett én viszont egy pluszos biztonsági hendit nézek meg, amely egygólos hazai sikernél sem lenne vesztes tipp.

 

Tipp: Koszovó +1.0 @1.67   


gb1

Az Eb-főpróbaként viszonylag könnyű ellenfelet választott a szövetség, hiszen Koszovó a 102. helyet birtokolja a FIFA világranglistán, ahol a magyarok a 27. pozícióval büszkélkedhetnek. A balkáni csapat a kontinenstorna selejtezőin sem brillírozott, ahol 10 meccsen mindössze 11 pontot gereblyézett össze és az ötödik helyen zárt. Ettől függetlenül kellemetlen ellenfél tud lenni, amit még mi nem tapasztalhattunk meg, ugyanis ez lesz az első meccsünk ellenük. Mivel erősebb keretünk van, jobb formában vagyunk és 2022 márciusa óta nem kaptunk ki felkészülési meccsen, így az alábbi tippet meglehetősen biztonságinak érzem.

Tipp: 1X + 3.5 gól alatt @1.55    


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Tomihmv

A koszovóiakat új tréner, Franco Foda irányítja, aki győzelemmel mutatkozott be a kispadon, hiszen 1-0-ra nyertek az örményeknél, pénteken.

Most azonban jóval nehezebb feladatuk lesz, pláne, hogy a magyar válogatott remek formában van (pár napja Törökországot nyomta le 1-0-ra a Puskás Arénában), hazai pályán játszhat, továbbá a felkészülési meccseket is rendre komolyan szokta venni. 

Az otthoni környezet mellett, nem megbántva a koszovóiakat, a minőség is a mi malmunkra hajtja a vizet, így azon a véleményen vagyok, hogy a felek első közös egymás elleni találkozóját Magyarország nyeri meg. A mieinkre tehát 1X2-ben fogadok, viszont a Tippmixpro szuper odds funkciójával, amely a legerősebb szorzó háromesélyben a mieinkre cikkírásának pillanatában a piacon.

Tipp: Magyarország nyer (szuper odds) @1.72   


[4421456] 2024-03-26 19:00:00 Magyarország - Kosovox;

Szerinted mire érdemes fogadni

a magyar-koszovói meccsen?