EURO 2024

Wow, ilyen remek az Eb-továbbjutási esélyünk?!

A pótselejtezők zárulásával hivatalosan is elindult a visszaszámlálás, lássuk, mire számíthatunk majd a csoportkörben.

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság vagy egyszerűen EURO 2024 lesz az UEFA által rendezett kontinensviadal 17. kiadása, a kezdőrúgásra pedig június 14. kerül majd sor. A tornát részvételi rekorder német rendezik, akiknek ez lesz a 14. indulásuk, de újoncot is avatunk, hiszen Grúzia először vette sikerrel a selejtezést. A torna végső győzelmi esélyeit már megvizsgáltuk, ha Szoboszlaiék emelhetnék magasba a trófeát Berlinben, akkor 81-szeres pénzt nyerhetnénk.

Mostani anyagunkban a csoportesélyekre vetünk egy pillantást, a   -nál ugyanis már most fogadhatunk arra, hogy sikerrel vesszük-e a torna ezen szakaszát. Az A jelű négyesben bármi megtörténhet, de természetesen a házigazdák a favoritok az első helyre. A Nationalelf - számunkra sajnálatos módon - az utolsó felkészülési meccseken elcsípte a fonalat és előbb a franciákat, majd Hollandiát is verte. Persze az előző Eb-n is saját közönség előtt hoztuk a frászt Müllerékre és azóta csak erősebbek lettünk. A Rossi-legénység csoportelsősége 7.50-szeres pénzt fizet, de amint a számokból is láthatjuk, a négyesből csak a németek lógnak ki.

{"headTitle":"EURO 2024 A csoport - Ki nyeri?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-14 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Németország","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Svájc","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Magyarország","odds":"7.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Skócia","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
Tudtad? A FIFA világranglistán Németország jelenleg csak a 16., Svájc a 19., Magyarország a 27., míg Skócia két helyet javítva a 34.!

 

Azt leszögezhetjük, hogy akkor lehet igazán esélyünk nagyot robbantani az Eb-n, ha legjobbjaink, Willi Orbán, Schäfer, Sallai és persze Szoboszlai is egészségesek lesznek. Komoly fegyvertény az is, hogy 14 meccse nem találunk legyőzőre, a bukik ezt is figyelembe vehették az oddsok kikalkulálásánál. A "Ki jut tovább?" piacon arányaiban hasonlóan alakulnak a szorzók, mint a csoportelsőségnél, a házigazda kiesése nem tűnik realitásnak, nagy kérdés, hogy ki kaparintja majd meg a második helyet. Azt se felejtsük, hogy a 6/4 legjobb harmadik helyezett is bejut az egyenes kieséses szakaszba - a Rossi-csapat nyolcaddöntőbe menetelése jelenleg 1.58-szoros szorzót fizet.

Cikkünket pedig zárjuk Szoboszlai emlékezetes szavaival, amit a Montenegró elleni utolsó selejtezős győzelem után mondott, mi pedig tűkön ülve várjuk a megvalósulását.

"Ez csak a kezdet, és nyáron csinálunk egy olyat, ami felejthetetlen lesz.”

{"headTitle":"EURO 2024 A csoport - Ki jut tovább?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-14 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Németország","odds":"1.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Svájc","odds":"1.49","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Magyarország","odds":"1.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Skócia","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
     
  • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<