EURO 2024

Magyarország a középmezőnyben! - ennyi az esélyünk Eb-t nyerni

Az ukránokat és a lengyeleket is megelőzzük, viszont Szerbia végső sikere esélyesebb.

Georgia, Ukrajna és Lengyelország sikerével teljessé vált az Európa-bajnokság 24-es mezőnye, a rajtig pedig már kevesebb, mint 3 hónap van hátra. A kontinenstorna csapataival, csoportjaival és különleges fogadásaival még rengeteget foglalkozunk majd, de most nézzük meg, mi a helyzet a végső sikert illetően a Tippmixprónál.

Nos, a legfontosabb, a magyar válogatott végső győzelme 80-szoros pénzt érne. Ez a szám megegyezik a csoportrivális Skóciáéval, míg a közvetlen környezetünkben az esélyesebbek között Svájcot, Szerbiát és Ausztriát találjuk, a kicsivel esélytelenebbek között pedig Ukrajnát, Lengyelországot és Csehországot.

Az Eb favoritja Anglia @4.25-szörös szorzóval, míg a legnagyobb szorzót Georgiára kapjuk, @450-szereset.

Marco Rossi csapata két, kapott gól nélküli meccsel hangolt a továbbiakra, Törökország ellen 1-0-ra, Koszovó ellen 2-0-ra nyertek Szoboszlaiék - érdekesség, hogy a legyőzött törökök szorzója csupán @50.00.

Szintén nem állunk rosszul, ha a szomszédokat nézzük, hiszen három csapat esélyesebb a végső sikerre, viszont négynél kisebb szorzót kaptak a fiaink. Érdekes is belegondolni, hogy a mieink mellett az összes szomszédország is ott lehet Németországban.

Az immáron 14 mérkőzés óta veretlen válogatottra még két mérkőzés vár a rajt előtt, előbb Írországba látogatnak június elején a srácok, majd Izraelt fogadják a főpróbán. Az Európa-bajnokság rajtja számunkra június 15-én lesz, ekkor Svájccal találkoznak Gulácsiék Kölnben, majd a folytatás 4 nap múlva a házigazda ellen.

Eb végső győztes oddsok (Tippmixpro)