Logibet

Ezek lehetnek a legjobb ingyenes tippek hétvégére!

  • Logibet

Több tippmestertől is szemezgettünk hétvégére, mely tippek megtekinthetőek előfizetés nélkül is.

Izgalmas mérkőzések várnak ránk hétvégén, nem tétlenkedtek a Logibet tippmesterei sem. A rendszerben jelenleg nem kevesebb, mint 15(!) ingyenes tipp elérhető a junior, senior vagy master tippmesterektől - ezekből szemezgettünk most gyorsan. A tippek az ingyenes regisztráció után bárki számára megtekinthetőek!

Ne felejtsétek el, a Logibet minden egyes tippje megjátszható a magyar fogadóirodáknál, így a Tippmixprónál is.

Kezdjük is rögtön a Logibet vezető tippmesterével, varinnal. A master tippmester rögtön a pénteki spanyol nyitómeccsre, a Sociedad-Cadizra ajánl egy 7/10-es ötletet. Nem kell meglepődni nagyon, ezúttal is a lapos piacokról választott ötletet varin. Senior tipp is akad, ZeBerDee10 a Ferencváros-Puskás NB I-es rangadóra talált egy szintén 7/10-es ötetet. Egy másik magyar találkozóra Griezmann talált izgalmas tippet, ez már 8-as téterősséggel bír.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

A 2016 óta tippmesterkedő flamman igazi veteránnak számít a Logibeten, ő tőle több ingyenes tipp is elérhető. Az x-ekre vadászó tipster legerősebb ötlete az olasz harmadosztályból került kiválasztásra. Antoinejan56 francia tippmesterként próbálkozik a Login, nála egy Premier League-ötlet került fel az ingyenesen megtekinthetők közé.

Milan27 az északír bajnokságból hozott egy igazi meglepetéstippet, közel 4-szeres szorzóval, erre is megérheti dobni egy kis aprót. Végezetül a hónapok óta kiváló formában lévő Mitchtől lestünk el egy tippet, mégpedig a Hoffenheim-Stuttgart találkozóra. Itt a tipster a biztonságosabb megoldást választotta, de a tutistáknak így is jó lehet ez az 1.50-es szorzó.

 

Ingyenes tippek a Logibetről hétvégére
Tippmester Tipperősség Tipp
varin 7/10 Megnézem a tippet!
Griezmann 8/10 Megnézem a tippet!
ZeBerDee10 7/10 Megnézem a tippet!
flamman 9/10 Megnézem a tippet!
antoinejan56 10/10 Megnézem a tippet!
Mitch 6/10 Megnézem a tippet!
Milan27 3/10 Megnézem a tippet!