Bulvár

Oroszország az Eurovízió topfavoritja

A magyar Freddie végső győzelmére 41-szeres pénzért fogadhatunk az egyik online bukinál.

 

Május 10. és 14-e között rendezik Svédországban a 64. Eurovíziós Dalfesztivált, melyen természetesen idén is ott lesz a magyar delegáció. Mint azt már oldalunk olvasói megszokhatták, kiemelt figyelmet fordítunk az eseményre, hiszen sportfogadás szempontjából is egy érdekes rendezvényről van szó.

Ami az esélyeseket illeti, jelenleg egyértelműen Oroszország és Szergej Lazarev - You Are the Only One száma a topfavorit, erre mindössze 2.75-szörös pénzt fizetnek a bukik, míg a második legnagyobb esélyes a házigazda Svédország előadója, Frans. Ezt persze azért nehéz elképzelni, ugyanis 1994 óta nem volt címvédés, akkor az írek triplázni tudtak.

A magyar válogatón nyertes Freddi - Pioneer című száma 41-szeres oddsért érhet oda az első helyre, ez nagyjából a középmezőny első felébe tartozik.

Magyarország az első elődöntőben, május 10-én szerepel majd először, 17 másik országgal együtt. A második, 12-ei elődöntőben már 19 ország lesz ott, míg a 14-ei döntőben az automatikusan kvalifikált hat ország mellett még húsz előadó mutathatja meg dalát.

Melyik ország nyeri az Eurovíziós Dalfesztivált?
Oroszország 2.75
Svédország 5.50
Horvátország 9.00
Mátla 9.00
Ausztrália 13.00
Lettország 15.00
Franciaország 19.00
...  
Magyarország 41.00